450 752 9957
French
Home
Product
Recipes
Outlet Stores
News
Contact
PRINT
Share
Holiday-cheer coffee
Serves 4
INGREDIENTS
125 mL (1/2 cup) maple cream drink
125 mL (1/2 cup) 2% milk
1 pinch cinnamon
1 pinch ground ginger
1 L (4 cups) espresso coffee, hot
250 mL (1 cup) whipped cream
125 ml (1/2 tasse) de boisson à la crème d'érable
125 ml (1/2 tasse) de lait 2 % M.G.
1 pincée de cannelle
1 pincée de gingembre moulu
1 litre (4 tasses) de café expresso, chaud
250 ml (1 tasse) de crème fouettée
STEPS
In a saucepan, heat the milk and the spices.
Add the maple cream and stir.
Add one cup of hot espresso coffee to each glass or mug.
Then divide the heated milk mixture among the glasses.
Top each glass with whipped cream.
Dans une casserole, faites chauffer le lait avec les épices.
Ajoutez la crème d'érable et mélangez.
Versez 1 café expresso dans chaque tasse.
Puis répartissez le mélange de lait chaud.
Couvrez chaque tasse de crème fouettée.
Mumbai Mist
Mystery Coffee