logo

Holiday-cheer coffee

Serves 4

INGREDIENTS

  • 125 mL (1/2 cup) maple cream drink
  • 125 mL (1/2 cup) 2% milk
  • 1 pinch cinnamon
  • 1 pinch ground ginger
  • 1 L (4 cups) espresso coffee, hot
  • 250 mL (1 cup) whipped cream
  • 125 ml (1/2 tasse) de boisson à la crème d'érable
  • 125 ml (1/2 tasse) de lait 2 % M.G.
  • 1 pincée de cannelle
  • 1 pincée de gingembre moulu
  • 1 litre (4 tasses) de café expresso, chaud
  • 250 ml (1 tasse) de crème fouettée

STEPS

  1. In a saucepan, heat the milk and the spices.
  2. Add the maple cream and stir.
  3. Add one cup of hot espresso coffee to each glass or mug.
  4. Then divide the heated milk mixture among the glasses.
  5. Top each glass with whipped cream.
  1. Dans une casserole, faites chauffer le lait avec les épices.
  2. Ajoutez la crème d'érable et mélangez.
  3. Versez 1 café expresso dans chaque tasse.
  4. Puis répartissez le mélange de lait chaud.
  5. Couvrez chaque tasse de crème fouettée.